Jak vybrat brýle s čirými obroučkami

 

Správný tvar

Jednou z nejdůležitějších věcí, kterou je třeba při nákupu brýlí zvážit, je samotný jejich tvar. Různým tvarům obličeje obvykle vyhovují různé tvary brýlí. Dobrým výchozím bodem je podívat se do našeho článku o výběru správných brýlí pro tvar vašeho obličeje a zjistit, jaký styl by vám vyhovoval.

Pokud jde o čiré obroučky, měli byste mít před nákupem na paměti několik věcí. Kulatější čiré brýle se obvykle dobře hodí k hranatějším obličejům. Naopak ti, kteří mají kulatější obličej, by měli zvážit čiré obroučky s obdélníkovými nebo čtvercovými obroučkami.

Další věcí, kterou je třeba zvážit, je velikost brýlí. Protože průhledné obroučky neodvádějí pozornost od rysů obličeje, panuje někdy představa, že u čirých brýlí by na velikosti nemělo záležet. Přesto však existuje jedna dobrá rada, pokud jde o velikost obrouček. Snažte se, aby nezakrývaly vaše obočí. Pak byste totiž mohli působit unaveně nebo přepracovaně.

 

 

Oblečení

Dalším důležitým faktorem u čirých obrouček je, jaké oblečení k nim plánujete nosit. V této části probereme některé barvy a vzhledy, které mohou s čirými brýlemi dobře ladit.

Jedním ze způsobů, jak stylizovat čiré obroučky, je zvolit světlejší barvy. Ty obroučky zvýrazní i přes jejich průhlednost. Úhly se stanou viditelnějšími a oči jsou přitahovány k obroučkám. Dobře pak funguje, když mají brýle odvážnější styl.

Dalším způsobem, jak stylizovat čiré obroučky jako nosný prvek outfitu, je zaměřit se na neutrální nebo světlejší barvy, například modrou. Modrá je skvělou barvou pro kombinaci s čirými obroučkami, protože dobře doplňuje jejich vzhled.

A konečně, pokud se chystáte kombinovat čiré obroučky s tmavšími barvami, měli mít pár věcí na vědomí. Kdykoli nosíte čiré obroučky s tmavšími odstíny, mají obroučky tendenci splývat s barvou oblečení, které máte na sobě. K tomuto barevnému sjednocení dochází spíše na bočních stranách samotných obrouček, které vytvářejí lehký barevný akcent, zatímco přední část obrouček zůstává čirá.

 

 

Výběr správných doplňků k čirým brýlím může sjednotit celý váš outfit. Jednou z hlavních předností čirých obrouček je totiž jejich univerzálnost. Protože jsou obvykle decentní, lze je snadno kombinovat s dalšími doplňky, například s klobouky a dalšími pokrývkami hlavy, jako je třeba baret.

Doufáme, že vám tento příspěvek pomohl zorientovat se ve vlastnostech čirých brýlí a také vám poskytl několik užitečných tipů, jak je můžete nosit a stylizovat.

Garance 100% spokojenosti

Nejdůležitější je pro nás spokojenost našich zákazníků.
Profesionální služby, na které je spolehnutí.

  • 90denní garance měření zraku
  • Doživotní servis
  • Garance 100% spokojenosti s multifokálními brýlemi
Podrobnosti Podrobnosti

Loading...

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Úspěch

Produkt byl úspěšně přidán do vašeho nákupního košíku